Amplasare

Pentru turi╚Öti de la plaj─â, hotelul este un bun punct de plecare pentru a descoperi mai ├«ndeaproape Ca'n Picafort: unitatea de cazare se afl─â ├«n centru, la doar 200 de m de plaja cu nisip, cu diverse posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului liber ├«n zon─â. La doar c├ó╚Ťiva metri distan╚Ť─â de locul de cazare se afl─â diverse restaurante, baruri ╚Öi magazine. P├ón─â la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 60 de km.

Dot─âri

Locul de cazare ofer─â 10 camere single ╚Öi 225 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Recep╚Ťia este deschis─â la orice or─â. Printre facilit─â╚Ťile hotelului se num─âr─â o camer─â de bagaje, un seif ╚Öi un schimb valutar. ├Än spa╚Ťiile comune, conexiunea Wi-Fi le ofer─â clien╚Ťilor acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se d─â o m├ón─â de ajutor la planificarea excursiilor. Exist─â facilit─â╚Ťi pentru persoanele ├«n scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o gr─âdin─â frumoas─â ╚Öi un loc de joac─â. Printre celelalte facilit─â╚Ťi ale locului de cazare se num─âr─â un spa╚Ťiu cu televizor ╚Öi o sal─â de jocuri. O parcare (gratuit) este disponibil─â ├«n func╚Ťie de necesitate pentru cei ce c─âl─âtoresc cu ma╚Öina personal─â. Printre serviciile oferite se num─âr─â servicii de bon─â, un serviciu de sp─âl─âtorie ╚Öi o sp─âl─âtorie de tip self-service. C─âl─âtorii activi care ar dori s─â descopere zona pe biciclet─â vor aprecia serviciul de ├«nchiriere de biciclete, de asemenea, sunt disponibile ╚Öi locuri de parcare pentru biciclete contra cost.

Locul de cazare

Aparatul de aer condi╚Ťionat ╚Öi o pardoseal─â ├«nc─âlzit─â ce poate fi ajustat─â individual creeaz─â o atmosfer─â pl─âcut─â ├«n camere. Clien╚Ťii se pot relaxa de minune pe balcon sau pe teras─â. Camerele au un pat dublu sau un pat ÔÇ×Queen sizeÔÇŁ. Exist─â dormitoare separate. ├Än plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif ╚Öi un birou. Mai sunt disponibile ╚Öi un frigider ╚Öi un minifrigider. Un telefon cu apelare direct─â, televizorul ╚Öi WiFi-ul (contra cost) ofer─â un concediu confortabil. ├Än baia dotat─â cu du╚Ö ╚Öi cad─â, clien╚Ťilor le stau la dispozi╚Ťie un usc─âtor de p─âr ╚Öi o oglind─â de machiaj. Articolele de cosmetic─â creeaz─â un confort deosebit ├«n b─âi. De asemenea, stau la dispozi╚Ťie camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie f─âr─â bariere. Hotelul ofer─â camere de familie ╚Öi 235 de camere de nefum─âtori.

Sport/divertisment

Fie c─â practic─â sport sau caut─â odihn─â, clien╚Ťii pot ├«nota c├óteva lungimi de bazin ├«n una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispozi╚Ťie un bazin cu ap─â de mic─â ad├óncime. Clien╚Ťii ├«╚Öi pot savura concediul pe terasa ├«nsorit─â cu ╚Öezlonguri ╚Öi umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. ├Än ce prive╚Öte timpul liber, unitatea de cazare mai ofer─â, pe l├óng─â ciclism/ciclism montan, o sal─â de fitness, un spa, o saun─â ╚Öi terapii prin masaj, ╚Öi tenis de mas─â ╚Öi biliard contra cost. Programele de divertisment pentru adul╚Ťi ╚Öi copii contribuie la o ╚Öedere interesant─â. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sal─â de mese, o cafenea ╚Öi un bar. Clien╚Ťii vor g─âsi ospitalitate ╚Öi o ambian╚Ť─â pl─âcut─â ├«n cele 2 restaurante pentru nefum─âtori. Locul de cazare ofer─â pentru mas─â demipensiune ╚Öi regim all inclusive. Zilnic sunt servite un mic dejun ╚Öi o cin─â. La cerere pot fi preg─âtite mese f─âr─â gluten ╚Öi feluri de m├óncare vegetariene. O atrac╚Ťie deosebit─â este g─âtitul ├«n fa╚Ťa musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

vezi mai multe

Handling Fee; Transfer Shuttle ; Avion CLUJ - PALMA DE MALLORCA 2024 HISKY JOI Cluj Napoca - Palma de Mallorca; TAXA AEROPORT; Avion PALMA DE MALLORCA - CLUJ 2024 HISKY JOI Palma de Mallorca - Cluj Napoca; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre BQ CAN PICAFORT, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta