Orsmaris Boutique Hotel

Marmaris Turcia
Charter Dalaman - Orsmaris Boutique Hotel, cu plecare din Bucuresti

Situat direct pe plaja din Marmaris, Hotelul Orsmaris Boutique ofer─â camere cu acces Wi-Fi gratuit ╚Öi balcon privat. Acesta pune la dispozi╚Ťie 2 piscine in aer liber inconjurate de o gr─âdin─â cu flori ╚Öi ╚Öezlonguri.

Camerele cu aer condi╚Ťionat de la Orsmaris Boutique sunt decorate cu mobilier din lemn ╚Öi ferestre din podea pan─â in tavan. Toate camerele au TV prin satelit, minibar ╚Öi baie privat─â.

Proprietatea ofer─â un mic dejun continental. Restaurantul serve╚Öte preparate din buc─ât─âria turceasc─â ╚Öi interna╚Ťional─â, oferind locuri de luat masa atat in interior cat ╚Öi in exterior, precum ╚Öi vedere panoramic─â la Marea Mediteran─â. Barul pune la dispozi╚Ťie o mare varietate de b─âuturi, inclusiv cocktailuri tropicale.

Recep╚Ťia cu program nonstop poate ajuta la organizarea de excursii cu barca, croaziere prin golf ╚Öi excursii cu hidrobicicletele sau canoe. Pe plaj─â, oaspe╚Ťii hotelului pot folosi gratuit ╚Öezlongurile ╚Öi prosoapele de plaj─â.

Hotelul Orsmaris Boutique este la 4 km de Castelul Marmaris și de portul de agrement. Celebra stradă cu baruri este la o călătorie de doar 6 minute cu autobuzul.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta