Charter Bodrum - be Premium Bodrum, cu plecare din Cluj Napoca

Be Premium Bodrum Hotel se afl─â in zona Torba Bay din Bodrum ╚Öi ofer─â unit─â╚Ťi de cazare luxoase, WiFi gratuit, o piscin─â interioar─â ╚Öi o piscin─â in aer liber, precum ╚Öi o zon─â mare de plaj─â privat─â. In plus, proprietatea include un centru spa cu numeroase facilit─âti de masaj, sal─â de gimnastic─â, saun─â si baie turceasc─â.

Unit─â╚Ťile decorate elegant de la Be Premium Bodrum Hotel ofer─â aer condi╚Ťionat, balcon cu vedere la mare, precum ╚Öi zon─â de relaxare. De asemenea, exist─â TV prin satelit, DVD player si minibar. Toate camerele sunt prev─âzute cu o cutie de valori. Unele camere beneficiaz─â si de un iPad.

Localurile propriet─â╚Ťii, printre care The Main Restaurant and Pool Deck, ofer─â o gam─â larg─â de preparate turcesti, italiene╚Öti, asiatice si internationale. De asemenea, v─â pute╚Ťi bucura de b─âuturi la barul de la piscin─â. In plus, hotelul pune la dispozi╚Ťie un miniclub pentru copii.

Centrul orașului Bodrum se află la 10 km de Be Premium Bodrum Hotel. Aeroportul Milas-Bodrum este la 25 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre be Premium Bodrum, Torba, Turcia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta