Charter Creta - Sissi Bay Hotel, cu plecare din Cluj Napoca

Aceast─â proprietate este la 7 minute pe jos fa╚Ť─â de plaj─â. Sissi Bay Holtel & Wellness ofer─â vedere la mare si la satul Sissi si pune la dispozitie unit─âti de cazare confortabile, facilit─â╚Ťi de agrement excelente ╚Öi bufet de mic dejun din partea casei.

Apartamentele sunt amenajate in stil tradi╚Ťional cretan. Acestea sunt decorate cu gust ╚Öi bine utilate, avand balcoane mari cu vedere la mare, la munte sau la gr─âdinile hotelului Sissi. Hotelul pune la dispozitie o multime de activit─âti de agrement.

Pute╚Ťi face o baie invior─âtoare in una dintre cele 4 piscine mari. Jucati o partid─â de minigolf sau de tenis. R─âsf─âtati-v─â la centrul de wellness al Hotelului Sissi Bay. Relaxa╚Ťiv─â la saun─â, in cada cu hidromasaj sau cu un masaj. Participati la gr─âtarele si serile traditionale cretane organizate in mod regulat la Hotel Sissi Bay.

De asemenea, Hotelul Sissi Bay & Wellness Club ofer─â un serviciu de inchirieri auto, precum si parcare privat─â gratuit─â. In imediata apropiere a hotelului se afl─â un drum national care v─â permite s─â ajungeti cu u╚Öurin╚Ť─â in ora╚Öele ╚Öi satele din nord-estul Cretei.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Sissi Bay Hotel, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta