Ziua 1
Ziua 1: Bucuresti - Londra Ora 16:20. Intalnire pe aeroportul din Otopeni cu reprezentantul Europa Travel si imbarcare pentru zborul catre Londra, compania Lufthansa. Decolare in jurul orei 19:20 si aterizare in jurul orei 22:40. Intalnire cu reprezentantul local si transfer la hotel. Cazare la hotel de 3* in zona Londrei.Cazare in zona Londrei.

Ziua 2
Londra - Windsor - Salisbury - Stonehenge Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizitarea orasului sau, optional, excursie la Salisbury si Stonehenge, cel mai cunoscut monument preistoric al Europei. A fost construit in mai multe etape, inceputul fiind facut acum mai bine de 5000 de ani. Continuam cu Castelul Windsor, faimos pentru catedrala sa, cea mai inalta din tara, una dintre cele mai frumoase constructii din Marea Britanie. Transfer si cazare hotel de 3* in Londra.

Ziua 3
Londra - York Mic dejun. Tur panoramic de oras: Palatul Buckingham, Galeriile Nationale, Parcul St. James, Regimentul Garzilor Calare, Abatia Westminster, Turnul Londrei, Tower Bridge, Catedrala St. Paul. Ne indreptam spre York, fondat cu mai bine de 2.000 de ani in urma de catre romani, cu un rol central in istoria britanica, atat sub stapanirea romana, cat si sub cea a saxonilor si a vikingilor. In York putem vizita Muzeul de Istorie, gazduit intr-o fosta inchisoare de datornici si Muzeul Feroviar, in care este reunita colectia nationala britanica de locomotive, probabil cel mai frumos muzeu de profil din lume. Cazare la hotel de 3* in York/Leeds.

Ziua 4
Ziua 4. York - GlasgowMic dejun. Plecam catre Glasgow, situat in nord-vestul Scotiei, pe fluviul Clyde. S-a dezvoltat foarte mult in secolul al XVIII-lea, datorita comertului cu textile, zahar si tutun. Pe langa faptul ca este cel mai mare centru pentru constructia de nave din regiune, Glasgow a devenit in timp si un important centru cultural. In Glasgow vom face un tur de oras: Catedrala, Piata George, Glasgow Green, Turnul Clopotnita, Cartierul Universitar. Cazare la hotel de 3* in Glasgow.

Ziua 5
Ziua 5. Glasgow - Edinburgh Mic dejun. Calatoria noastra continua catre Edinburgh, capitala Scotiei si al doilea oras ca marime, dupa Glasgow. Cu arhitectura sa gotica, orasul se intinde de sub vechiul castel, pana in portul Leith. Orasul vechi Edinburgh a pastrat planul mediaval si multe dintre cladirile din era reformista. In Edinburgh vom admira Catedrala Sf Giles, Curtea de Justitie, Muzeul Regal, Surgeons Hall si McEwan Hall. Cazare la hotel de 3* in Glasgow.

Ziua 6
Ziua 6. Glasgow - Loch Ness si Inverness Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau, optional, Loch Ness si Inverness. Lacul Loch Ness se gaseste in nordul Scotiei in apropiere de Inverness (loch, in scotiana, inseamna lac). Este al doilea ca marime din Scotia, are o lungime de 36,3 Km si o adancime de 227 m, este ingust, portiunea cea mai lata fiind de circa 2,7 Km. Lacul contine si o insula - Cherry Island. Loch Ness este cunoscut prin renumitul monstru din Loch Ness, cu simpatie numit Nessie a carei existenta este controversata, dar care atrage numerosi vizitatori. Lacul Loch Ness comunica cu Loch Dochfour prin canalul Bona Narrows. Cazare la hotel de 3* in Glasgow.

Ziua 7
Ziua 7. Glasgow - Liverpool - Manchester Mic dejun. Continuam cu Liverpool unde vom face un tur panoramic de oras. Traseul continua catre Manchester, important centru industrial, comercial si cultural. Orasul este renumit in lumea intreaga pentru influenta sa in istoria industriei si a muzicii, precum si pentru legaturile cu sportul. Cazare la hotel de 3* in zona Manchester.

Ziua 8
Ziua 8. Manchester - Holyhead - DublinMic dejun la pachet. Traseul nostru continua catre Irlanda, unde vom ajunge cu feribotul din portul Holyhead, catre Dublin (Compania Sena Line 08:55 -12:10 - orar informativ). Turul orasului Dublin: Catedrala St. Patrick, Colegiul Trinity, Biblioteca Chester Beatty, OConnell Street si Monumentul Mileniului, Catedrala Bisericii lui Hristos. Transfer si cazare la hotel de 3* in zona Dublin. Timp liber la dispozitie sau, optional, Cina traditionala cu muzica si SHO W irlandez.

Ziua 9
Ziua 9. Dublin - BelfastMic dejun. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala la Belfast - oras in Regatul Unit, capitala Irlandei de Nord. Tur panoramic al orasului, intins pe malul stang al Raului Lagan, locul de nastere al Titanicului: Donegall Square, Primaria, Turnul cu ceas, Universitatea, Gradina Botanica, santierul naval, Royal Avenue, Parlamentul, Catedrala. Cazare la hotel de 3* in Dublin.

Ziua 10
Ziua 10: Frankfurt-Bucuresti Mic dejun. Transfer matinal la aeroport pentru zborul de retur din Dublin catre Bucuresti via Frankfurt. Imbarcare in jurul orei 05:55. Vom ajunge in Bucuresti in jurul orei 13:10.


Bucuresti - Londra - Stonehenge - York - Glasgow - Edinburgh - Liverpool - Manchester - Dublin - Belfast - Bucuresti


Servicii incluse:
    Bilete de avion Bucuresti - Londra - Dublin - Bucuresti, ce include: un bagaj de mana(geanta mica) si un bagaj de cala,  compania Lufthansa;
    Taxele deaeroport (se pot modifica pana la emiterea biletelor de avion);
    2 nopti cazare in zona Londra cu mic dejun lahotel de 3*;
    1 noapte cazare in zona York cu mic dejun lahotel de 3*;
    3 nopti cazare in Glasgow cu mic dejun lahotel de 3*;
    1 noapte cazare in zona Manchester cu mic dejun lahotel de 3*;
    2 nopti cazare in  zona Dublin cu mic dejun la la hotel de 3*;
    Bilet de feribot Holyhead - Dublin;
    Transferurile cu autocarul aeroport - hotel -aeroport;
    Tururile panoramice si pietonale: Londra,Dublin, York,Liverpool;
    Transferuri aeroport - hotel aeroport;
    Asistenta turistica in limba romana pe totparcursul excursiei;
 
 
Nu sunt incluse:
    Biletele de intrare la obiectivele turistice -se achita local;
    Excursiile optionale;
    Asigurarea medicala si storno;
    Taxele de oras - se vorachita local la receptia hotelurilor aproximativ 2 GBP de persoana pe zi, sepoate modifica;
    Bacsis pentrusofer - se achita local (aproximativ 2 eur de persoana/zi pentru sofer sighid);
 
 
Hoteluri:
Zona Londra: Hotel Lucky 8 Hotel 3*, 21-25 York Road, Ilford, IG1 3AD, United Kingdom sau similar;
Zona York: The Queens Hotel 3*, Queens Staith - Y01 6DH - York sau similar.
Zona Glasgow: Leonardo Inn Glasgow West 3*, E Cl Great Western Road - G12 0XP - Glasgow,sau similar.
Zona Manchester: Best Western Smokies Park 3*- Ashton Rd, Oldham OL8 3HX, Regatul Unit sau similar.
Zona Dublin: Sheldon Park Hotel & Leisure Centre 3*, 131 Kylemore Rd, Inchicore, Dublin, sau similar


 
Excusii optionale
  Salisbury si Stonehenge - 135 Euro/adult, Include transport autocar, intrari,asistenta turistica in limba romana.
    Loch Ness - 135 Euro/adult,Include transport autocar,bilet intrare, asistenta turistica in limba romana.
    Belfast - 89Euro/adult.Include transport autocar, pranz,asistenta turistica in limba romana.
    Cina taditionala cu SHO W traditional irlandez- 89  Euro/adult, Include: transport autocar, cina, SHO W si asistenta turistica in limbaromana.

Orar de zbor:

  Bucuresti - Munchen:19:20 - 20:30
  Munchen - Londra: 21:40 - 22:40
  Dublin- Frankfurt: 05:55 - 08:55
  Frankfurt - Bucuresti: 09:45 - 13:00
 *Atat compania aeriana cat si orarul de zbor se pot modifica pana la data calatoriei. 

Compania


Lufthansa

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Avion British Airways Bucuresti - Londra
Transport Avion British Airways Londra - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Anglia - Scotia - Irlanda, avion, Toate locatiile, Irlanda

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta